Η Chiquita υποστηρίζει το Kassimatis Specialized Cup

Η Chiquita υποστηρίζει το Kassimatis Specialized CupΗ διοργάνωση του Kassimatis Specialized Cup είναι πλέον πλουσιότερη κατά έναν ακόμη χορηγό, την πασίγνωστη εταιρία φρούτων και ποτών Chiquita! Η Chiquita Hellas θα προσφέρει τις παγκοσμίου φήμης μπανάνες της στους αθλητές και θεατές των διεθνών αγώνων ορεινής ποδηλασίας Kassimatis Specialized Cup 2011, που θα πραγματοποιηθούν στις 27/2 και 13/3 στα καταπράσινα Κανάκια Σαλαμίνας.

Όταν κάποιος ακούει το όνομα Ciquita σκέφτεται αυτόματα "μπανάνες", και δεν κάνει λάθος. Πρόκειται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο χώρο των φρούτων. Το διάσημο μπλε αυτοκόλλητο που μπαίνει ένα-ένα ξεχωριστά και με μεγάλη προσοχή σε όλα τα φρούτα της Chiquita έχει γίνει σύμβολο των φρέσκων φρούτων υψηλής ποιότητας. Η Chiquita όμως είναι πολλά περισσότερα από απλά όμορφες μπανάνες, προσφέροντας φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα στον κόσμο για περισσότερα από 100 χρόνια.

Και σήμερα που οι καταναλωτές απαιτούν μεγαλύτερη ευκολία, η Chiquita έχει τη δυνατότητα να τους προσφέρει μία σειρά από έτοιμες, φρέσκιες και βολικές επιλογές που περιλαμβάνουν τους χυμούς Just Fresh Fruit in a Bottle, τις έτοιμες φρουτοσαλάτες Fresh Cut Fruit και τα Chiquita Smoothies. Προϊόντα ιδανικά για το σημερινό γρήγορο και απαιτητικό τρόπο ζωής.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Chiquita και τα υγειινά της προϊόντα με μια επίσκεψη στο www.chiquita.gr. Αν έχετε χρόνο, σας προτείνουμε να περάστε μια βόλτα και από το κεντρικό site της εταρίας -θα το βρείτε άκρως διασκεδαστικό!