Οι Ευρωπαϊκές θυγατρικές της Shimano ενισχύουν τα θύματα του σεισμού

Οι Ευρωπαϊκές θυγατρικές της Shimano θα πραγματοποιήσουν εντός του Απριλίου μια συνολική δωρεά €150.000 σε τοπικές οργανώσεις του Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη των θυμάτων του σεισμού που χτύπησε τη βορειοανατολική Ιαπωνία. Πέραν τούτου, κάθε υπάλληλος της Shimano στην Ευρώπη προσκαλέστηκε να κάνει μια εθελοντική δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό.

Η συνεισφορά αυτή ακολουθεί μια δωρεά 100.000.000 Yen (περίπου €850.000) από την κεντρική Shimano Inc. στο Sakai της Osaka Ιαπωνίας προς την ιαπωνική κοινότητα Ερυθρού Σταυρού καθώς και χειμερινά ρούχα αξίας 30.000.000 Yen. Το παράδειγμα ακολουθούν όλα τα γραφεία πωλήσεων της Shimano καθώς και υπάλληλοι της εταιρίας από ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας σημαντικά ποσά στα θύματα του καταστροφικού σεισμού και τσουνάμι.

Ο Marc van Rooij, Πρόεδρος της Shimano Europe Holding B.V. σχολιάζει: “Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη συμπόνοια μας στις πολλές χιλιάδες ανθρώπων που επλήγησαν από την καταστροφή αυτή και ειλικρινά ελπίζουμε σε μια ασφαλή και γρήγορη ανάρρωση.”