Το ηλεκτρονικό περιοδικό Τριάθλου Total Triathlete διαθέσιμο και από το iCycling.gr

Πλέον, μπορείτε να κατεβάζετε το δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό τριάθλου Total Triathlete και απο το iCycling.gr, με ένα κλικ στο banner που βρίσκεται κάτω αριστερά στη σελίδα μας. Το Total Triathlete αποτελεί μια νέα προσπάθεια από μια ομάδα ειδικών του αθλήματος με αρχισυντάκτη έναν από τους πρωτοπόρους τριαθλητές στην Ελλάδα, τον Γιάννη Ψαρέλη.

Το περιοδικό είναι διμηνιαίας κυκλοφορίας και διανέμεται απολύτως δωρεάν, σε ψηφιακή μορφή PDF με ύλη που ξεπερνά τις 50 καθαρές σελίδες περιεχομένου. Η συντακτική ομάδα του Total Triathlete αποτελείται από τους Βασίλη Αναστόπουλο, Δημήτρη Κασίμη, Βασίλη Κρομμύδα, Ειρήνη Μπαρμπαρούτση, Αλέξη Χριστοδούλου και Λίνα Ψούνη οι οποίοι γράφουν για θέματα προπόνησης, διατροφής, αθλητικής ψυχολογίας, εξοπλισμού και γενικά τριαθλητικά θέματα.

Στο τρέχον τεύχος (3ο) μπορείτε να διαβάσετε ανάμεσα σε άλλα το αφιέρωμα "Τρίαθλο για αρχάριους", τη συνέντευξη της Αμερικανίδας Πρωταθλήτριας Sarah Haskins, παρουσίαση προϊόντων της εταιρίας Human Potential και το άρθρο "Τρίαθλο: Ένα άθλημα για όλους;".

Η ομάδα του iCycling.gr εύχεται στο Total Triathlete, την ομάδα και τους συνεργάτες του καλή αρχή και κάθε επιτυχία!