Cretan Cycling Challenge: Περιγραφή του αγώνα και της ιστοσελίδας της διοργάνωσης

H Sports Promotion Hellas προσπαθώντας να είναι συνεπής στα ραντεβού της μαζί σας, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε επίσημα από τη Παρασκευή 8 Απριλίου να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sphellas.com .

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τις πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα. Σας παρακαλούμε επειδή είναι η αρχή της λειτουργίας της να είσαστε επιεικής εάν κάτι δεν σας καλύπτει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας για να το διορθώσουμε και να σας ενημερώσουμε.

Στην ιστοσελιδα μας μπορείτε να βρείτε τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Νέα
  • Registration/ εγγραφή
  • Διαμονή
  • Κανονισμοί
  • Αγώνας
  • Υoung Challenge
  • Έκθεση
  • Οn line shop/Μerchandising

Και άλλα.

Προσοχή πρέπει να δοθεί στη μπάρα News την οποία πρέπει να επισκέφτεστε συχνά, διότι εκεί θα ανακοινώνονται κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες, όπως η δωρεάν διαμονή και εγγραφή στον αγώνα, αν υπάρξουν εκπτώσεις στις μεταφορές, τα ποδηλατικά καταστήματα όπου μπορέιτε να έχετε service υψηλών απαιτήσεων τις ημέρες των αγώνων κ.α

Στη μπάρα Registration μπορείτε να εγγραφείτε είτε σαν ομαδες, αν ανήκετε, είτε ατομικά. Επίσης θα δείτε τους τρόπους πληρωμής με τραπεζικούς λογαριασμούς ή πιστωτικές κάρτες, καθώς και τις οδηγίες. Να επισημάνουμε εδώ ότι καλό θα ήταν όλοι μας να τσεκάρουμε στο box για την ΕΛΕΠΑΠ, συμβάλλοντας επίσης σε κοινωφελείς δράσεις.

Στη Διαμονή προσπαθήσαμε και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία όπου γνωρίζουμε τους ιδιοκτήτες σαν ανθρώπους και σαν επιχειρηματίες. Παρακαλούμε να κάνετε έγκαιρα κρατήσεις σύμφωνα με τις οδηγίες.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο τομέα των κανονισμών. Παρακαλούμε όλους να αντιληφθούν το βάρος της ανάληψης μιας τέτοιας διοργάνωσης, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με ελληνικούς αγώνες, αφού οι κανονισμοί είναι σύμφωνα με τις επιταγές της UCI και θα σας παρακαλέσουμε να τους διαβάσετε πολύ προσεκτικά και να τους τηρήσετε κατά γράμμα. Μη τήρηση των κανονισμών θα σημαίνει ταυτόχρονα αποκλεισμό από τον αγώνα.

Στη μπάρα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές.

Το Young challenge περιλαμβάνει έναν συναρπαστικό πρωτοποριακό αγώνα μικρών παιδιών σε μια όμορφη διαδρομή μέσα στο race village –Pista Park.

Η έκθεση η οποία θα βρίσκεται σε ένα όμορφο χώρο δίπλα στις απονομές των αθλητών, θα βρίσκεται και αυτή μαζί μας για ένα τριήμερο. Η εταιρεία που θα αναλάβει τη λειτουργία της Expo θα ανακοινωθεί σύντομα και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο on Line Shop το οποίο θα ανοίξει στις αρχές Ιουνίου θα μπορέσετε να παραγγείλετε ποδηλατικά και αθλητικά αναμνηστικά ρούχα του UWCT – Cretan Cycling Challenge. Επιπλέον  θα ήθελα να σας επισημάνω ότι όλοι μας οφείλουμε να πετύχει αυτή η προσπάθεια και για αυτόν τον λόγο πρέπει να πείσουμε κάθε ποδηλάτη είτε ασχολείται επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά να συμμετάσχει.

Με αφορμή πολλά μηνύματα που λάβαμε σχετικά με ποιοι ποδηλάτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και επειδή αντιληφθήκαμε ότι ακόμα υπάρχουν παρερμηνείες, θελήσαμε και λάβαμε την επίσημη απάντηση από τη UCI μεσα από παραδείγματα που θέσαμε και σας την παραθέτουμε αυτούσια.

"Μπορεί να συμμετάσχει με δελτίο elite κατηγορίας εάν δεν έτρεξε κανένα αγώνα της UCI ή δεν συμμετείχε σε διεθνή πρωταθλήματα ή παγκόσμια κύπελλα".

"Επίσης ένας ποδηλάτης δεν μπορεί να συμμετάσχει όταν είναι μέλος μιας επαγγελματικής ομάδας οποιασδήποτε κατηγορίας".

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΛΤΙΟ MASTER ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω ελάχιστοι είναι οι ποδηλάτες στην Ελλάδα που δεν μπορούν να συμμετάσχουν. Ελπίζουμε να είναι αυτή τη φορά διαφωτιστικό. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..