Διαγωνισμός "Giro 2011 winner" από ToPodilato.gr - Ψηφίστε τον νικητή του Γύρου Ιταλίας 2011

Επισκεφτόμαστε την Ιταλία για τα τελευταία 5 ετάπ του γύρου και επιστρέφουμε με δώρα στις αποσκευές μας. Προβλέψτε τον νικητή του Giro d' Italia 2011 και κερδίστε μετά από κλήρωση την αγωνιστική εμφάνιση των ομάδων Garmin Cervelo και Miche Guerciotti.

Eκτός των ποδηλάτων/πλαισιών Cervelo & Guerciotti η εταιρεία "Το Ποδήλατο" δραστηριοποιείται στην χονδρική διάθεση των οίκων Protek (custom-handmade in Italy, MTB 26inch & 29ers), FSA (τιμόνια, λαιμοί, ντίζες σέλας, δισκοβραχίονες, κλπ), Vision (τιμόνια, αερόμπαρες και τροχοί χρονομέτρου-τριάθλου), Salice (οπτικά - κράνη), SiS (ηλεκτρολύτες, recovery drinks, energy gels, protein bars, κλπ) και Kreitler (καρούλια-προπονητήρια πίστας & δρόμου)

Το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας με 20ετη εμπλοκή στους αγώνες ποδηλασίας, υποστηρίζει τις Continental ομάδες δρόμου "KTM-Murcia" και "Worldofbike", την ομάδα "Protek Team" με τους Πρωταθλητές ΜΤΒ Περικλή Ηλία και Γιώργο Παττέ, την Πρωταθλήτρια Κύπρου Άντρια Χριστοφόρου και τον Πρωταθλητή Πολυχρόνη Τζωρτζάκη.

"για αυτούς που γνωρίζουν" - www.topodilato.gr

"Το Ποδήλατο"
Χαριλάου Τρικούπη 5, Άλιμος
Τηλ. 210.99.13.510
www.topodilato.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cervelo.gr