Δύο νέα "ρεκόρ" για το iCycling.gr

Ο Μάιος ήταν ο μήνας δύο νέων "ρεκόρ" για το iCycling.gr, που κοντεύει πλέον τα 3 χρόνια ζωής: Για πρώτη φορά το site μας ξεπέρασε σε επισκεψιμότητα τους 16.000 μηνιαίους επισκέπτες, ενώ το Facebook Fanpage μας έφτασε τα 1.025 likes!

WWW
Για πρώτη φορά -από τον Αύγουστο του 2008 που ξεκίνησε τη λειτουργία του- το iCycling.gr ξεπέρασε τους 16.000 μηνιαίους επισκέπτες. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάιο "υποδεχτήκαμε" 16.009 επισκέπτες που διάβασαν συνολικά 69.369 σελίδες του site μας και κίνησαν όγκο δεδομένων 7.13 gigabytes (*πρόκειται για ειλικρινή, ακριβή νούμερα και όχι "παραφουσκωμένες στατιστικές" που έχουμε συναντήσει συναντήσει σε πολλά sites, όχι αναγκαστικά του ποδηλατικού χώρου).

Find us at Facebook
Η σελίδα μας στο Facebook, αποχαιρετώντας τον Μάη, έφτασε τα 1.025 likes! Αυτό που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον αριθμό αυτό, είναι ότι σε αντίθεση με την δημοφιλή πρακτική "δημιουργώ ένα προφίλ χρήστη με την επωνυμία του site/επιχείρισης μου και κάνω add as friend όσο περισσότερο κόσμο μπορώ", ο κάθε χρήστης του Facebook θα πρέπει να κάνει από μόνος του "Like" σε ένα Fanpage ώστε αυτό να φτάσει τα 100, 200, 500 ή 1.000 likes!

Σας ευχαριστούμε
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, τους επισκέπτες μας, για τα δύο αυτά "ρεκόρ" του iCycling.gr τον μήνα που πέρασε. Χωρίς τους επισκέπτες του, κανένα ενημερωτικό site δεν έχει λόγο ύπαρξης. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους συνεργάτες μας, τις επιχειρήσεις που μας υποστηρίζουν με τη διαφήμιση τους αλλά και παρέχοντας μας προϊόντα για δοκιμές, άρα και "πρώτη ύλη" για άρθρα. Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό.