Νικητής του διαγωνισμού Cervélo για τη φανέλα Παγκόσμιου Πρωταθλητή του Thor Hushovd

Την φανέλα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Thor Husvold, προσφέρει με κλήρωση σε έναν τυχερό νικητή από τους Facebook Fans του iCycling.gr το κατάστημα "Το Ποδήλατο" στον Άλιμο με αφορμή την παρουσίαση του Cervélo S5 στον φετινό Γύρο Γαλλίας.
Η κλήρωση έγινε με βάση τους εγγεγραμμένους στο Facebook Fanpage του iCycling.gr οι οποίοι είχαν πατήσει "Like" το αργότερο έως και την Κυριακή 24/7/2011. Ο τυχερός νικητής του jersey είναι ο Πέτρος Αθανασίου από την Αθήνα, και θα παραλάβει το δώρο του απευθείας από το κατάστημα "Το Ποδήλατο". Πέτρο, καλοφόρετη και καλά χιλιόμετρα!!! :)

Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση του νικητή (αρχικά προγραμματισμένη για προχθές Δευτέρα 25/7) αλλά οι Facebook Fans του iCycling.gr όλο και πληθαίνουν κάνοντας τον "χειροκίνητο" τρόπο κλήρωσης μας λίγο πιο χρονοβόρο: Αρχικά, κάνουμε copy+paste ένα-ένα όλα τα ονόματα των Fans από τη λίστα του Fanpage (ορατή μόνο στους διαχειριστές του) σε ένα αρχείο Excel. Τα ονόματα είναι με τυχαία σειρά. Έπειτα, προσθέτουμε δίπλα μια στήλη με αύξοντα αριθμό. Βάζουμε τους αριθμούς αυτούς στο Random.org (π.χ.1-1638) το οποίο μας δίνει έναν τυχαίο αριθμό από το πεδίο που ορίσαμε. Το όνομα που αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό μέσα στο Excel, είναι ο νικητής.

Νικητής του διαγωνισμού Cervélo για τη φανέλα Παγκόσμιου Πρωταθλητή του Thor Hushovd

"Το Ποδήλατο"
Χαριλάου Τρικούπη 5
Άλιμος 17456
210 99 13 510
www.topodilato.gr