Η Wheels4Life λαμβάνει σημαντική δωρεά από την IXS

Κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης ποδηλατικής έκθεσης στον κόσμο, η IXS έκανε μια σημαντική δωρεά στην φιλανθρωπική οργάνωση Wheels4Life, που ως στόχο της έχει να βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων σε αναπτυσσόμενες χώρες μέσω της χρήσης ποδηλάτων. Η φιλανθρωπία αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του Hans Rey και έχει ήδη βοηθήσει ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο: Ιατρικό προσωπικό που χρειάζεται να επισκέπτεται ασθενείς, μαθητές που δεν έχουν σχολείο κοντά τους -δείτε τα projects της Wheels4Life εδώ.

Όταν η iXS Sports Division προσέφερε στους επισκέπτες της έκθεσης αυτόγραφα των αθλητών της, έγινε μεγάλη κοσμοσυρροή στην αίθουσα B3 της Eurobike. Παρόντες ήταν ζωντανοί θρύλοι του mountain bike όπως οι Hans Rey, Richie Schley, René Wildhaber, Andi Wittmann και Darren Berrecloth που υπέγραφαν τις αφιερώσεις τους σε εκατοντάδες πόστερς. Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς η iXS διέθετε καπελάκια, και τα έσοδα της περιορισμένης έκδοσης καπέλων «Wheels- 4Life» πήγαιναν στη φιλανθρωπία του Hans Rey. Στο τέλος της χρονιάς μαζεύτηκαν $10.000 και ο Hans μέσα από το Twitter έδωσε θερμά συγχαρητήρια στην iXS για την προσπάθεια της.

Μετά το επίσημο τέλος της έκθεσης την Παρασκευή το βράδυ, η iXS Sports Division διοργάνωσε ένα barbeque party για τους επισκέπτες με Cuba Libre, Red Bull και μπύρες. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια, και περισσότερα από 90 κιλά παϊδάκια καταναλώθηκαν. Και πάλι, πολλοί αστέρες εμφανίστηκαν: Ο Hans Rey έπιασε κουβέντα με τους Brett Tippie, Dave Watson και Darren Berrecloth, ο René Wildhaber ήταν εκεί επίσης και το Bomber girl της Marzocchi ανέβασε το δείκτη του "γκλάμουρ". Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και ευχάριστη.

Ενώ τα φαγητά και τα ποτά ήταν δωρεάν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, πάνω στον πάγκο υπήρχε ένα κουτί ώστε να μαζευτούν χρήματα για τη «Wheels4Life». Με αυτό τον τρόπο αλλά και την πώληση των καπέλων στην εκδήλωση μαζεύτηκαν επιπλέον €655,50 έως την Παρασκευή το βράδυ, και ο Hans Rey έλαβε μια επιταγή για το συνολικό ποσό στο περίπτερο της iXS. Χάρη στις δωρεές αυτές, ακόμη περισσότεροι άνθρωποι σε αναπτυσσόμενες χώρες θα λάβουν ποδήλατα και μαζί τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη ζωή τους.