Σε απόλυτα φθινοπωρινό περιβάλλον και με περισσότερα από 150km ορεινών διαδρομών στο Drosopigi Mountainbike Park θα ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του DrosopigiRace την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στη Δροσοπηγή Φλώρινας.

Οι διοργανωτές του DrosoPigiRace έχουν ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες στη διαδρομή του SemiMarathon mountainbike αγώνα, η οποία στο 100% του μήκους της είναι Race Ready! (έχει ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση της αγωνιστικής σήμανσης).

Τα 41,6km της διαδρομής του αγώνα, σε συνδυασμό με τα 1183m συνολικής υψομετρικής ανάβασης εντυπωσίασαν τους αθλητές που επισκέφθηκαν την διαδρομή (team Podilatomania, team www.Podilato.eu, και team Yamm Racing), τόσο για τα εξαιρετικής “ποιότητας” μονοπάτια (περισσότερα από 12,5km), όσο και για το εκπληκτικό πανόραμα.

Στο επίσημο site της διοργάνωσης www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την διοργάνωση, πληροφορίες για τον επισκέπτη - θεατή , πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς επίσης και η δυνατότητα ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής.

Μέσα σε μια πανδαισία φθινοπωρινών χρωμάτων, o OT-musicboy με live concert θα αποθεώσει τους αθλητές κατά τον τερματισμό τους το μεσημέρι της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο Δροσοπηγής.