Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό Syntace - iCycling.gr και κάντε δικό σας το νέο τιμόνι MTB, Vector 7075 της Syntace, αξίας €75! Πως; Είναι πολύ απλό! Σε πρόσφατο άρθρο του iCycling.gr για τον γερμανικό οίκο Syntace, κάναμε αναφορά στη διαδικασία δοκιμών των εξαρτημάτων. Βρείτε το άρθρο στο iCycling.gr, διαβάστε το και στείλτε μας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ποιό είναι το παρατσούκλι του μηχανήματος δοκιμών VR-3:

  • Μαύρος Βούβαλος
  • Κόκκινο Τέρας
  • Ατσάλινος Γορίλλας

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα (29/11/2011) και λήγει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυχτα. Οι σωστές απαντήσεις θα μπουν σε κλήρωση με τον εξής τρόπο: Κάθε απάντηση θα αριθμείται σειριακά καθώς λαμβάνεται από το iCycling.gr. Οι αριθμοί αυτοί θα εισαχθούν στο Random.org το οποίο θα επιλέξει έναν τυχαίο αριθμό. Η απάντηση που αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα αναδείξει και το νικητή της κλήρωσης!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους. Κάθε συμμετέχων δικαιούται μόνο μία συμμετοχή, άρα και ένα μήνυμα. Στο μήνυμα αυτό, για να θεωρηθεί έγκυρο, θα πρέπει να περιλαμβάνεται η σωστή απάντηση και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από το iCycling.gr τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 και ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από την ελληνική αντιπροσωπεία της Syntace, το κατάστημα Lestos Bikes στο Κορωπί.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα για το τιμόνι Syntace Vector 7075

Επιτέλους διαθέσιμο σε αλουμίνιο - το lowriser τιμόνι με 31.8 mm διάμετρο σύσφιξης που κρατά όλες τις υποσχέσεις ενός τιμονιού Syntace.

Το πραγματοποιήσαμε παρόλο που το πρόβλημα ήταν να ταιριάξουμε φαινομενικά αντίθετα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις σε ένα καλούπι: Από τη μία ένα υψηλής αντοχής υλικό με αντοχή σε εφελκυσμό έως και 580 N/mm² (περίπου 58kg ανά τετραγωνικό χιλιοστό), από την άλλη η ανάγκη εκτεταμένης διαμόρφωσης για τη μετάβαση από 22.2 έως 31.8 mm στη διάμετρο του τιμονιού χωρίς να δημιουργούνται οι μικρορωγμές στο υλικό που ελαττώνουν τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Superwide! 760 mm πλάτος για άνετη θέση οδήγησης, ακόμη και σε κακοτράχαλα εδάφη

Δεν επιλέξαμε την εύκολη οδό: Το Syntace Vector 31.8 7075 δεν διατίθεται στην εύκολα κατασκευάσιμη κλίση των 6°, αλλά μόνο στις κλίσεις 8° και 12° που προσφέρουν μια ξεκάθαρα υπέρτερη και εργονομικά άνετη θέση οδήγησης.

Center Rise™ Σχεδίαση: Η πατενταρισμένη σχεδίαση Syntace CenterRise Design σε αλουμίνιο. Μέσω του CenterRise αυτόματα παίρνετε το σωστό ύψος τιμονιού και υπέρτερη ελαφρότητα ταυτοχρόνως.

Σκουπίδια; Όχι, ευχαριστούμε! Αντί να αλλάζετε το τιμόνι καθε ενάμιση χρόνο όπως απαιτείται για τα ανταγωνιστικά προϊόντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τιμόνι Syntace για 20 χρόνια. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε 10 φορές τα χρήματα που ξοδεύετε για ένα τιμόνι και δημιουργείτε μόνο το 1/10 του περιβαλλοντικού αντίκτυπου από την παραγωγή και τη μεταφορά.

VR-3 εγκεκριμένο: Από το σκληρότερο στάνταρντ δοκιμών στον κόσμο, για τιμόνια και λαιμούς τιμονιού.