Διαγωνισμός Syntace - iCycling.gr: Αποτελέσματα

Ο διαγωνισμός Syntace - iCycling.gr έληξε χθες τα μεσάνυχτα, και ένας τυχερός ποδηλάτης κέρδισε το νέο τιμόνι MTB της Syntace, Vector 7075 της Syntace, αξίας €75! Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού είχαν κληθεί να διαβάσουν πρόσφατο άρθρο του iCycling.gr για τον γερμανικό οίκο Syntace, όπου υπήρχε αναφορά στη διαδικασία δοκιμών των εξαρτημάτων. Έπειτα, στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έπρεπε να μας γράψουν ποιο είναι το παρατσούκλι του μηχανήματος δοκιμών VR-3. Η σωστή απάντηση, την οποία και έδωσαν 62 από τους συμμετέχοντες είναι:

  • Κόκκινο Τέρας

Όλες οι σωστές απαντήσεις μπήκαν σε κλήρωση με τον εξής τρόπο: Κάθε απάντηση αριθμήθηκε σειριακά κατά τη λήψη της από το iCycling.gr. Οι αριθμοί αυτοί (1 έως 62) εισήχθηκαν στο Random.org το οποίο επέλεξε έναν τυχαίο αριθμό: Το 15, που αντιστοιχεί στον Γρηγόρη Κοντογιάννη!

Διαγωνισμός Syntace - iCycling.gr: Αποτελέσματα

Γρηγόρη, συγχαρητήρια, ελπίζουμε να χαρείς το νέο σου τιμόνι! Για να το παραλάβεις, θα επισκεφθείς την ελληνική αντιπροσωπεία της Syntace, Lestos Bikes, στο Κορωπί, ή (για την περίπτωση που μένεις εκτός Αθηνών) να επικοινωνήσεις με το κατάστημα.