Διαφήμιση
6ο Sfendami Mountain Festival: Δελτίο Τύπου 29/2

Η Shimano αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του ποδηλατικού αγώνα στο 6ο Sfendami Mountain Festival

H Shimano συνεπής και σε αυτόν τον αγώνα για 6η συνεχόμενη χρονιά, προβάλλοντας τα υψηλότερα standard ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης που αφορά όλους τους ποδηλάτες και τα ποδήλατα τους. Ο έλεγχος αφορά κυρίως τα ποδήλατα τα οποία φοράν περιφερειακά SHIMANΟ

Το Σάββατο 21 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 19:00 στο χώρο των εκδηλώσεων θα βρίσκεται συνεργείο SHIMANO για τον τεχνικό έλεγχο των ποδηλάτων. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον ποδηλατικό αγώνα θα μπορούν να περάσουν τα ποδήλατα τους από τεχνικό έλεγχο, όπως και την Κυριακή 22 Απριλίου από της 8+30 -10+30. Σε όλη την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα στο 4ο χιλ στο 14ο στο 23ο και στο 33ο του αγώνα θα υπάρχει συνεργείο Shimano Service για την τεχνική υποστήριξη των ποδηλάτων.

Φροντίδα από τη Muc-Off

Οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στο 6° SMF μετά τον τερματισμό τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορούν να περιποιηθούν τα ποδήλατα τους με τα προϊόντα καθαρισμού, λίπανσης και προστασίας του ποδηλάτου Muc-Off.

H γνωστή Αγγλική εταιρεία Muc-Off θα προσφέρει τον καθαρισμό των ποδηλάτων μετά τον αγώνα χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα προϊόντα της.

Βράβευση της πολυπληθέστερης ομάδας

Στα πλαίσια του 6ο sfendami mountain festival 2012 αποφάσισε η οργανωτική επιτροπή εκτός τις βραβεύσεις νικητών που έχει καθορίσει για τους αγώνες για το 2012 εντάσσει και την απονομή βραβείου στην πολυπληθέστερη ομάδα που θα δηλώσει συμμετοχή για τον αγώνα ορεινού τρεξίματος και βράβευση για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας .Τα αποτελέσματα θα βγουν από τις καταστάσεις συμμετεχόντων που βρίσκονται στην ιστοσελίδα τις διοργάνωσης , και θα βγουν σύμφωνα με τον αριθμό αθλητών που έχουν δηλώσει ανά ομάδα.. Αθλητές που έχουν δηλώσει 2 ομάδες θα λαμβάνεται ως συμμετοχή για τα αποτελέσματα η πρώτη ομάδα .Τελική ημερομηνία εγγραφής αθλητών είναι η 17 Απριλίου

Αθλητές που θα εγγραφούν σε ομάδα την ημέρα των αγώνων δεν θα συμπεριληφθούν στα αποτελέσματα για την επικρατέστερη ομάδα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εγγραφές στον αγώνα ορεινού τρεξίματος πρώτη ομάδα είναι ο Α.ΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ (7) και δεύτερη ομάδα η Sea World Diving Cender (4), ενώ στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας πρώτη ομάδα Action Bike Club / Specialized (14) και δεύτερη ομάδα η KOZANI MTB TEAM (9).