6ο Sfendami Mountain Festival: Δελτίο Τύπου 12/3

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 6ο SMF με αυξημένο το ενδιαφέρον συγκριτικά με το 2011. Περισσότερα από 32 περίπτερα έχουν δεσμευτεί από εταιρίες για την έκθεση που θα λειτουργήσει το διήμερο και υπάρχει ενδιαφέρον από περισσότερους εκθέτες. Ξεπέρασαν τις 400 οι δηλώσεις αθλητών και 220 έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Oι αθλητές που έχουν συμπληρώσει την δήλωση συμμετοχής θα πρέπει σύντομα να προβούν στην ολοκλήρωση εγράφης με την κατάθεση του πόσου. Μεγάλο το ενδιαφέρον από ομάδες-συλλόγους για την διεκδίκηση του κυπέλου πολυπληθέστερης ομάδας. Υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην προκήρυξη σχετικά με τους όρους που ισχύουν για την διεκδίκηση του κυπέλου.

Η διοργάνωση μετά από ενέργειες της σχετικά με μεταφορά αθλητών από Αθήνα για χαμηλό κόστος μεταφοράς και διαμονής συνεργάστηκε με ταξιδιωτικό γραφείο ειδικού λεωφορείου με δυνατότητα μεταφοράς 40 ποδηλάτων από Αθήνα δίνοντας την δυνατότητα σε δρομείς –ποδηλάτες από Αθήνα με χαμηλό κόστος να συμμετέχουν στο 6ο SMF. συμπεριλαμβανομένων και μεταφορά ποδηλατών. Παρουσιάστηκε η πινακίδα του αγώνα ορεινής ποδηλασίας με χορηγό την focus-univega. επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι Αφοί KΟΚΟΤΗ.

Μέσα στην καινοτομίες του 6ο SMF για το 2012 εντάσσεται και χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών: Όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας στο διήμερο σε οριοθετημένο χώρο θα μπορούν να δημιουργούν μέσα από την ζωγραφική-χειροτεχνία και άλλες δράσεις με θέμα το festival αποτυπώνοντας εικόνες και συναισθήματα που θα βιώσουν το διήμερο δίνοντας την δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι από την δική τους μεριά σε μια γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού. Η διοργάνωση μέσα στης παροχές για αθλητές –θεατές –επισκέπτες για το διήμερο 21-22 Απριλίου θα έχει διαθέσιμο τουριστικό τρένο το όποιο θα έχει ως αναχώρηση την πλατεία της σφενδάμης με κατεύθυνση τον λόφο του προφήτη Ηλία και θα επιστρέφει πίσω για όλη την διάρκεια του διημέρου.

Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι 2 χιλ και έχει διάρκεια 10 λεπτά , το τρενάκι μπορεί να μεταφέρει έως 60 επισκέπτες. Το δρομολόγιο θα είναι δωρεάν για όλο το διήμερο και είναι μια συνεργασία των αστικών ΚΤΕΛ Κατερίνης ΑΕ με την διοργανώτρια αρχή τον ΣΦΕΝΔΑΜΟ. Μείνετε συντονισμένοι για όλες της εξελίξεις και της δράσεις που θα γίνουν στο 6ο SMF sfendami mountain festival. στο www.sfendami.com.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ