6ο Sfendami Mountain Festival: Δελτίο Τύπου 19/4

To ρολόι μετράει αντίστροφα τις ώρες και μαζί του και το 6ο SMF 2012. H άνοιξη το σαββατοκύριακο θα μας χαμογελάσει για να περάσουμε στον λόφο του προφήτη Ηλία ένα ωραίο διήμερο. Το τουριστικό τρενάκι θα σας περιμένει στην πλατεία του χωριού για να σας μεταφέρει στον λόφο του προφήτη Ηλία σε μία ανοιξιάτικη βόλτα. Όλοι θα βρίσκονται εκεί. Μικροί, μεγάλοι, εταιρίες, αθλητές, η κοινωνία της Σφενδάμης και οι εθελοντές του 6ο SMF.

Παρών έχουν δηλώσει στο 6ο SMF 32 εταιρίες από όλη την Ελλάδα, Η Shimano με την τεχνική της υποστήριξη στον αγώνα του mtb, η macc-off αναλαμβάνοντας την περιποίηση των ποδηλάτων η nutrixxion αναλαμβάνοντας την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών με τα προϊόντα της,ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Σφενδάμης με τα παραδοσιακά εδέσματα, ο Ερυθρός Σταυρός με το τμήμα Σαμαρειτών της Κατερίνης για την ασφάλεια του διημέρου και τις επικοινωνίες, χώρος δημιουργικής απασχόλησης SMF για τα παιδιά, χώροι εστίασης και αναψυχής, και cocktail party από τον παγκόσμιο πρωταθλητή 2011 World Cup Tasters Championship FINALS Ουζουνίδης Κυριάκος με την συνοδεία μουσικής jazz- Latin από τους Aperito.

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές ηλεκτρονικά μέσω της σελίδα της διοργάνωσης με [συνολικά] 560 αθλητές να είναι έτοιμοι για την γραμμή εκκίνησης. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν το Σάββατο και την Κυριακή για τους ενδιαφερομένους έως και 30 λεπτά πριν τις εκκινήσεις των αγώνων. Κοντά μας θα βρίσκονται η εκπομπή ποδηλατοδράσεις και ο ΣΚΑΪ, adrenalini tv και η ΕΡΤ 3, DION TV το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 92.6 το δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης, ο RSO, το iCycling.gr, και η GO MRP που με την δική τους ματιά θα αποτυπώσουν το 6ο SMF. Σας περιμένουμε 21-22 Απριλίου στον λόφο προφήτη Ηλία για μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Διοργάνωση ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ