Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία για το 7o SMF, το 2013

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία για το 7o SMF το 2013 το οποίο θα πραγματοποιηθεί 20-21 Απριλίου στο λόφο προφήτη Ηλία με αρκετές αλλαγές μετά την φετινή εμπειρία αλλά και καινούριες δράσεις, αναμένεται σύντομα η προκήρυξη. Το 3o Sfendami Night Trail θα πραγματοποιηθεί 22-23 Σεπτεμβρίου καθώς από φέτος γίνεται διήμερο με ένα καινούριο αγώνισμα που θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου αλλά και με αρκετές παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κρατώντας το ενδιαφέρον για 2 μέρες σε όσους παραβρεθούν στο λόφο του προφήτη Ηλία αθλητές και θεατές. Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το διήμερο του Σεπτεμβρίου και για το καινούριο αγώνισμα που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα καθώς απαιτείται τεχνολογικός εξοπλισμός για την πραγματοποίηση του. Μεγάλη τηλεοπτική κάλυψη είχε το 6ο SMF από το adrenalini tv το όποιο κάλυψε το διήμερο και σχετικά πλάνα έδειξε στην ERT 3 σε 2 διαφορετικές εκπομπές. Η ποδηλατοδράσεις και ο ΣΚΑΪ κάλυψαν όλο το διήμερο και η Αφροδίτη Σημίτη παρουσίασε στην εκπομπή της στις 5 Μάιου 2 η ώρα. Αναμένονται και σε επόμενες εκπομπές περισσότερες δράσεις από το 6ο SMF και τις ποδηλατοδράσεις.

Links:

  • Adrenalini TV (ΕΡΤ 3) δείτε τα videos που έδειξε στο www.sfendamι.com
  • Ποδηλατοδράσεις (ΣΚΑΪ) http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=228067 Επιλέγοντας την εκπομπή 5/5/2012
  • Η go-mrp που είχε αναλάβει την φωτογράφιση του 6ο SMF έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της όλες τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων αθλητών http://www.go-mrp.com/

Η διοργανώτρια αρχή ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ ευχαριστεί όλους τους χορηγούς, Αθλητές, Εθελοντές αλλά και επισκέπτες για το παρόν που έδωσαν ο καθένας με τον τρόπο του στο 6ο SMF και υπόσχεται στο μέλλον για της επόμενες διοργανώσεις περισσότερες δράσεις καθιστώντας της διοργανώσεις να είναι μια γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού.