Δωρεάν σχολή ποδηλασίας από τον Π.Ο. Τάλως-ΑΝΕΚ Lines

Ο Π.Ο. ΤΑΛΩΣ ANEK LINES σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος της ποδηλασίας, διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, ΔΩΡΕΑΝ δεκαπενθήμερο θερινό τμήμα ποδηλασίας, για αγόρια και κορίτσια άνω των 8 ετών.

Σκοπός της Σχολής είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά αυτής της ηλικίας να αθληθούν χτίζοντας ένα υγιές σώμα παράλληλα με την ανάπτυξη του μυαλού, μαθαίνοντάς τους να είναι ηθικά, ευπρεπή και χρήσιμα στην αυριανή κοινωνία.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν γνωριμία με τo ποδήλατο, σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, εκμάθηση τεχνικής οδήγησης σε χώμα και άσφαλτο, ανάπτυξη φυσικής κατάστασης, αντοχής, δύναμης και πολλά άλλα. Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για τα νέα μέλη πραγματοποιούνται κάθε : ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00 το πρωί από 15 έως 30 Ιουνίου 2011.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ [Χανιά] το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ("Φράγκικο"), στη γωνία Μαργουνίου και Μάρκου Μπότσαρη ή το πάρκο των Αγ. Αποστόλων στις 9.30. Παράλληλα συνεχίζονται και τα προγράμματα για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Τα μαθήματα διδάσκουν οι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής - προπονητές ποδηλασίας (παλιοί πρωταθλητές δρόμου και Μ.Τ.Β.) Παναγιώτης Μαρεντάκης, και Κώστας Ορφανουδάκης.

Πληροφορίες - εγγραφές στα τηλ. 6944-426205/6944-444739 και 28210-72555, στους πιο πάνω προπονητές.