Παρουσία του Sfendami Mountain Festival στο Athens Bike Festival

Oλοκληρώθηκε η παρουσία της διοργάνωσης του SMF Sfendami Mountain Festival στην έκθεση Athens Bike Festival που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου στην τεχνόπολη στο γκάζι. Πολλά νέα ενδιαφέροντα και πλούσιο θέαμα για όσους βρέθηκαν το τριήμερο στην τεχνόπολη. Η διοργάνωση δέχτηκε στον εκθεσιακό της χώρο πλήθος επισκεπτών, φίλους και αθλητές που συμμετείχαν στης προηγούμενες διοργανώσεις. Διανεμήθηκε έντυπο υλικό για της εκδηλώσεις του 2013 αλλά γίνανε και πολλές συζητήσεις, ερωτήσεις από επισκέπτες και αθλητές που συμμετείχαν στις προηγούμενες διοργανώσεις. Προτάσεις και καινούριες ιδέες ήταν αντικείμενο συζήτησης στο περίπτερο μεταξύ φίλων και επισκεπτών.

Οι παρατηρήσεις όλων έχουν συγκεντρωθεί για περαιτέρω βελτίωση των εκδηλώσεων. Έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές για οργανωμένη εκδρομή από Αθήνα για τις 20-21 Απριλίου του 2013 με σκοπό το χαμηλότερο κόστος μεταφοράς . Μεγάλο το ενδιαφέρον και από εταιρίες του χώρου για μεγαλύτερη συμμετοχή στο SMF 2013. Τιμώμενη χώρα της έκθεσης ήταν η Taiwan και 2 εκπρόσωποι της επισκέφτηκαν το περίπτερο της διοργάνωσης δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την διοργάνωση. Στο επόμενο διάστημα καθορίστηκε συνάντηση με την πρεσβεία για περαιτέρω συνεργασία σε τομείς που αφορούν και τα 2 μέρη .Στο τριήμερο της έκθεσης κληρώθηκαν 5 δωρεάν εγγραφές για συμμετοχή στην διοργάνωση του 2013 για όσους συμπλήρωσαν το έντυπο και μπήκαν στην κλήρωση. Περισσότεροι από 270 οι συμμετέχοντες με τυχερούς να είναι:

  1. Αγάπης Σπύρος
  2. Παπαηλίας Κωνσταντίνος
  3. Τront Lie
  4. Αντωνοπούλου Μαρία
  5. Μόραλης Μάνος

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ 3 και στην εκπομπή "Ζήσε την Ελλάδα" έγινε προβολή της εκδήλωσης Sfendami Adventure Experience από τους αγώνες sfendami night trail και sfendami enduro race. Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε στην ΕΡΤ web tv 14-9 αποσπάσματα από τον νυκτερινό αγώνα από το 13:00-18:20 και για τον αγώνα endurο από το 48:40–52:40.

http://www.ert.gr/webtv/component/k2/item/7177-A%CE%84-Probolh-14-09-2012#.UFcnBK6XxzZ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2013 για το 7ο SMF, το 4ο Sfendami Adventure Experience αλλά και με τον νέο αγώνα 24 ωρών που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2013.

Γραφείο τύπου ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ