Η νέα εμφάνιση των Ninerds

Μόλις ολοκληρώθηκε η σχεδίαση για τη νέα εμφάνιση των Ninerds, της αγωνιστικής ομάδας mountain bike που υποστηρίζεται από το iCycling.gr. Ως χορηγός επικοινωνίας για την ομάδα των Ninerds, το iCycling.gr επιμελήθηκε της σχεδίασης για την πλήρη ποδηλατική εμφάνιση, ενώ η παραγωγή της θα γίνει στην Ελλάδα, από την εταιρία Kovanis Sports -μάλιστα, τα πρώτα κομμάτια αναμένεται να φτάσουν στα χέρια μας μέσα στις επόμενες ημέρες!

Τα αξεσουάρ της αγωνιστικής εμφάνισης "Ninerds 2013" προέρχονται πλέον από την αμερικανική DeFeet, με τους αθλητές της ομάδας να χρησιμοποιούν καλύμματα χεριών/ποδιών, ισοθερμικά και κάλτσες ως προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας. Επίσης νέοι χορηγοί είναι το Radisson Blu Park Hotel, και η εταιρία αθλητικών συμπληρωμάτων GBF που παρέχει στην ομάδα τα ιταλικά προϊόντα +Watt. Εκ μέρους των Ninerds, τους ευχαριστούμε θερμά.

Επί τη ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όσους δεν εντάσσονται "επίσημα" στους χορηγούς της ομάδας, αλλά μας έχουν προσφέρει ουκ ολίγες φορές πολύτιμη υποστήριξη. Ανάμεσά τους το κατάστημα ποδηλάτων Kassimatis Bikes στη Γλυφάδα.