Πανελλήνια Ποδηλασία Αγάπης τον Σεπτέμβρη

Είμαστε 4 φίλοι (Ανδρέας Ονησιφόρου, Γιώργος Δημητρίου, Αντρέας Σκουτέλλας και Παντελής Παπαζαχαρίου) την εβδομάδα 07-13/04/2013 διανύσαμε 700 χλμ συλλέγοντας τρόφιμα για τα κοινωνικά παντοπωλεία. 3 περίπου τόνοι τρόφιμα παραδόθηκαν στα κοινωνικά παντοπωλεία.

Γνωρίζοντας ότι οι αιτήσεις προς τα κοινωνικά παντοπωλεία για βοήθεια αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και φυσικά αυτό το γεγονός θα αυξήσει τις ανάγκες για τρόφιμα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πανελλαδική ποδηλασία για την συλλογή τροφίμων. Από τα τρόφιμα που θα μαζεύουμε τα 2/3 θα παραμένουν Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών των ανάλογων κοινωνικών παντοπωλείων και το 1/3 θα αποστέλλετε Κύπρο.

Η Πανελλήνια ποδηλασία θα ξεκινήσει από την Κομοτηνή θα περάσουμε από Καβάλα – Θεσσαλονίκη – Βέροια – Λάρισα – Βόλο – Πάτρα – όλα τα νότια παράλια της Πελοποννήσου – Ναύπλιο – Κόρινθο – Αθήνα – Σύρο – Ρόδο – Κρήτη – Κύπρο. Στη Κύπρο θα επαναλάβουμε το ίδιο περίπου δρομολόγιο όπως και την προηγούμενη φόρα. (Λεπτομερές δρομολόγιο θα σχεδιαστεί εντός των ημερών).

Δίπλα μας σε αυτή την μαραθώνια προσπάθεια έχουμε την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων – ΕΛΠΑ και την εταιρία Fenistal ltd η οποία ήταν και στην ποδηλασία των 700 χλμ προσφέροντας μας τα ποδήλατα Bergamont καθώς και Παγκύπρια τεχνική υποστήριξη. Για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την όλη προσπάθεια μας χρειαζόμαστε και τη δικιά σας βοήθεια. Χρειαζόμαστε εθελοντές για το διαχωρισμό και παράδοση των τροφίμων. Κάνουμε έκκληση προς όλες τις εταιρίες μεταφορών να μας βοηθήσουν εθελοντικά στη μεταφορά των τροφίμων από Ελλάδα στην Κύπρο.

Καλούμε όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά σε Κύπρο και Ελλάδα να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα:

  • Ανδρέας Ονησιφόρου (00357)96618956
  • Γιώργος Δημητρίου (00357)99083827
  • Ανδρέας Σκουτέλλας (00357)99268906
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.