3ος Φιλανθρωπικός Ποδηλατικός Γύρος Fanta

«Πάμε μια βόλτα για τα παιδιά στην Πάτρα!»

H Fanta διοργανώνει για 3η χρονιά τον Φιλανθρωπικό Ποδηλατικό Γύρο. Η συμμετοχή  είναι δωρεάν και η Fanta για κάθε συμμετέχοντα θα προσφέρει 3€ στο φιλανθρωπικό σωματείο για παιδιά «ΕΨΥΕΠΕΑ».

Η Fanta ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 3ου Φιλανθρωπικού Ποδηλατικού Γύρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομίας, κ. Γιώργου Ζαφειρόπουλου, του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Πατρέων, κ. Γιάννη Κασσίμη και πολλών εκπροσώπων του τόπου.

Σε συνέχεια της επιτυχίας που σημείωσαν ο 1ος και ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος για τα παιδιά τα δύο περασμένα χρόνια, η Fanta προσκαλεί και φέτος όλους τους πολίτες να πάρουν τα ποδήλατά τους, να φορέσουν τα κράνη τους και να λάβουν μέρος στον ποδηλατικό γύρο αγάπης, με σύνθημα «Πάμε μια βόλτα για τα παιδιά στην Πάτρα!»! Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η Fanta για κάθε έναν που θα συμμετέχει θα προσφέρει το ποσό των 3€ στο φιλανθρωπικό σωματείο για παιδιά «Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Εκπαίδευσης του Παιδιού και του Εφήβου με Εξελικτικές Διαταραχές Νομού Αχαΐας», που δραστηριοποιείται στο νομό Αχαΐας εδώ και 5 χρόνια.

Ο ποδηλατικός γύρος έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Πατρέων και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας και τους Ποδηλάτρες. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 24 Μαΐου από την Πλατεία Γεωργίου Α΄, στις 10.00 π.μ.. Θα υπάρχουν δύο ειδικές διαδρομές, για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Στο σημείο εκκίνησης, θα υπάρχουν επίσης, μουσική, δώρα και άφθονη Fanta για τους συμμετέχοντες. Τα 500 πρώτα παιδιά που θα εγγραφούν θα κερδίσουν ένα ποδηλατικό κράνος.

O εκπρόσωπος της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Πάτρα, κ. Νίκος Κεφαλογιάννης, Regional Sales Manager, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Πατρέων και τους συνεργαζόμενους φορείς για την αμέριστη υποστήριξή τους, δήλωσε ότι «H ευαισθητοποίηση των πολιτών της Πάτρας και η πολύ μεγάλη ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της Fanta τα περασμένα δύο χρόνια, την ώθησαν στο να διοργανώσει τον Ποδηλατικό Γύρο για τρίτη συνεχή χρονιά, καθιερώνοντας τον ως θεσμό. Το έργο συνεχίζεται με τη διοργάνωση του 3ου Φιλανθρωπικού Ποδηλατικού Γύρου για τα παιδιά από Fanta,  ενισχύοντας την 36χρονη προσφορά της Coca-Cola Τρία Έψιλον-Εργοστάσιο Πάτρας στην Αχαΐα».

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων ή την ημέρα του Ποδηλατικού Γύρου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνούν με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας και τους Ποδηλάτρες: τηλ. 2610-222021/221003 και 6979-336444, fax: 2610-271810, σε ώρες καταστημάτων. Τα άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους και να συνοδεύονται. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η χρήση κράνους.

Πάμε μια βόλτα για τα παιδιά στην Πάτρα με τη Fanta !

 

Παρουσία της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος στην Αχαΐα

Με δύο υπερσύγχρονες μονάδες και 400 περίπου εργαζόμενους, η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Αχαΐα. Στην Πάτρα, το εργοστάσιο, που λειτουργεί, από το 1973, καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της Νοτιοδυτικής Ελλάδας σε χυμούς, αναψυκτικά και άλλα μη αλκοολούχα προϊόντα. Επίσης, η μονάδα στο Αίγιο, από το 1989, εμφιαλώνει προϊόντα νερού ΑΥΡΑ και WaterBlue, που διανέμονται σε ολόκληρη τη χώρα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία και τις δυνατότητες εξέλιξης της αγοράς της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει, συστηματικά, στην ανάπτυξη τοπικών συνεργασιών, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της και στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Σοφία Κυλίφη Brand PR Manager, Coca-Cola Hellas Tηλ: 210 6888071 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ολυμπία Βαγιωνά Group Account Director, Asset Ogilvy Public Relations Τηλ: 210 6660400 / 403 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.