Ένας χρόνος iCycling.gr

Το iCycling.gr έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας! Ως ομάδα του iCycling.gr, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν αλλά και σε όσους μας εμπιστεύθηκαν για την ποδηλατική τους ενημέρωση και περιηγήθηκαν στις σελίδες του site μας!

Οι Συνεργάτες/Χορηγοί του iCycling.gr πίστεψαν σε αυτό από νωρίς, πολλοί πριν ακόμη βγει "ζωντανό", πριν δουν έστω ένα pixel του: Είτε μέσω διαφήμισης, είτε παραχωρώντας μας [συχνά πανάκριβο] εξοπλισμό για δοκιμή, μας στήριξαν με το "καλημέρα" και συνεχίζουν να μας στηρίζουν έμπρακτα. Τους ευχαριστούμε όλους γι' αυτό!

Οι Φίλοι/Επισκέπτες του iCycling.gr το "αγκάλιασαν" από το πρώτο τους κλικ: Μέσα σε ένα χρόνο, το site μας δέχτηκε 110.000 ξεχωριστές επισκέψεις (σύμφωνα με το κορυφαίο πρόγραμμα συλλογής στατιστικών Webalizer), με μια σταθεροποίηση της μηνιαίας μας κίνησης τον τελευταίο καιρό, στους 12.000 ξεχωριστούς επισκέπτες. Γρήγορα ξεπεράσαμε σε κίνηση πολλά ελληνικά sites που έχουν ως κύριο αντικείμενο την ποδηλασία, χωρίς να διαθέτουμε online forum ή αγγελίες, χωρίς να έχουμε αποκλειστικά ειδησεογραφικό χαρακτήρα. Νιώθουμε ότι έχουμε παραμείνει πιστοί στην αρχική μας υπόσχεση και βλέπουμε ότι αυτό εκτιμάται. Σίγουρα δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, αλλά αυτό δεν ήταν και ποτέ ο στόχος μας. Σας ευχαριστούμε για κάθε σας επικοινωνία, σας ευχαριστούμε που είσαστε μαζί μας!

Θα κάνουμε ότι είναι εντός των δυνατοτήτων μας για να βελτιώσουμε τον ιστότοπο μας ώστε η εμπειρία που λέγεται "iCycling.gr" να είναι ακόμη πιο ευχάριστη. Καλή μας συνέχεια, καλά χιλιόμετρα σε όλους μας...