Και οι κλοπές συνεχίζονται...

Μας έβγαλαν στις ειδήσεις. Όχι για κάποιο μεγάλο γύρο Ελλάδας. Όχι για ένα πολυπληθή αγώνα στο Μέτσοβο. Όχι επειδή το κράτος επιδοτεί την μη χρήση του αυτοκινήτου στην Αθήνα (βλ. Λονδίνο). Μας έβγαλαν γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ποδήλατό μας στην πρωτεύουσα.

"Ποδήλατα κάνουν 'φτερά' και καταλήγουν σε παζάρι με κλεμμένα".

Μπράβο στην Kαθημερινή, μπράβο και στην Ιφιγένεια Διαμαντή που έφεραν στο φως ένα σκοτεινό παρασκήνιο που δρα κατασταλτικά για τους αστικούς ποδηλάτες. Αν θέλουμε να χρησιμοποιηθεί παραπάνω το ποδήλατο στις καθημερινές μετακινήσεις τότε οι εξαφανίσεις των δίτροχων φίλων μας πρέπει να περιοριστούν.

 

Δείτε μέσα στο άρθρο πως δρουν οι ελαφροχέρηδες, που στοκάρουν τα κλοπιμαία τους, πώς επιδεικνύουν την πραμάτεια, πώς ελίσσονται στους ελέγχους των αστυνομικών. Διαβάστε επίσης τι μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε το δικό σας ποδήλατο.

 

Αν μέχρι εδώ δεν διαβάσατε κάτι καινούριο δείτε και αυτό: Το αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης έχει πολλά κατασχεμένα ποδήλατα, παρκαρισμένα έξω ακριβώς από το τμήμα. Επίσης: "Αρκετά κατασχεμένα ποδήλατα βρίσκονται στο υπόγειο γκαράζ της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Αθηναίων. Τα κρατάμε για περίπου 6 με 8 μήνες και κατόπιν τα μοιράζουμε υπό μορφή δωρεάς όπως προβλέπει ο κανονισμός, εξηγεί ο διευθυντής της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Αθηναίων, κ. Στέλιος Κρασσάς. "

 

Τα σχόλια δικά σας.

>>> Κατεβάστε ολόκληρο το άρθρο από εδώ