Περιοδικό Wallpaper*: Το Super της Colnago νικητής των Design Awards 2010

Το περιοδικό Wallpaper* επέλεξε το μονοτάχυτο Super της Colnago ως νικητή των Design Awards 2010. Η υπερστυλάτη εμφάνιση του ιταλικού ποδηλάτου εξασφάλισε την επιλογή του στην κατηγορία Best Rides των περίβλεπτων αυτών βραβείων.

Εμπνευσμένο από τα ποδήλατα πίστας της δεκαετίας του 1980, το Colnago Super παραπέμπει στην κληρονομιά της εταιρίας ως τεχνίτες, με τον κλασικό, "μουφαριστό" ατσάλινο σκελετό του. Χρωμιωμένες μούφες στο κούτελο και τη βάση του πιρουνιού ενδυναμώνουν την ξεχωριστή του εμφάνιση, ενώ η χρήση οπίσθιου κέντρου flip-flop δίνει στον ιδιοκτήτη την επιλογή μεταξύ fixed και κανονικού μονοτάχυτου -έτσι, το ποδήλατο ανταποκρίνεται και στην αυξημένη ζήτηση για απλουστευμένα ποδήλατα πόλης.

Το πανέμορφο φινίρισμα σε κρεμ με σκούρα κόκκινα τμήματα συμπληρώνεται από μια "ρετρό" καφέ δερμάτινη σέλα και ταινία τιμονιού στο ίδιο χρώμα. Η γνωστή ποιότητα της Colnago προσφέρει την απαραίτητη αντοχή στο Super ώστε να ανταπεξέρχεται σε κακοτράχαλα οδοστρώματα με λακκούβες, ενώ η γρήγορη γεωμετρία του το καθιστά ιδανικό για ελιγμούς στους "πηγμένους" δρόμους των πόλεων!