Giro d'Italia 2011 by KSports
Giro d'Italia 2011: Ο Anton νικητής στην κορυφή του Zoncolan

Ένα ετάπ θρύλος για το Giro τελείωσε στην κορυφή του Zoncolan. Μια ανηφόρα που σηματοδοτεί την καριέρα όποιου την κερδίσει. Σήμερα στην ιστορία γράφτηκε ο Igor Anton που μετά από μια πολύ ωραία και δυνατή επίθεση στα 7.5 km πριν το τέλος, ξεκόλλησε από το γκρουπ, έπιασε τους δυο ξεκολλημένους που είχαν απομείνει και συνέχισε με δυνατό ρυθμό μέχρι το τέλος. Προσπάθησε να τον ακολουθήσει ο Scarponi λόγο του ότι εάν τον πέρναγε θα έχανε την τρίτη θέση της γενικής. Φυσικά στην ρόδα του ο πρωταγωνιστή αυτού του Giro, Alberto Contador, που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρίσκεται πάντα μαζί με τους βασικούς αντιπάλους του.

Πιο πίσω ο Nibali που στην αρχή δεν μπόρεσε να ακολουθήσει αλλά μετά με τον ρυθμό του βρέθηκε ξανά μπροστά απο τον Scarponi. Στην συνέχεια με τον Contandor πλέον στην ρόδα του άρχισε να κυνηγάει τον Anton και να προσπαθεί να μειώσει την διάφορα που είχε δημιουργηθεί, αλλά μάταια, ο Anton είχε βρει πλέον τον ρυθμό της νίκης!!!

Δεύτερος τερμάτισε ο Alberto Contador, τρίτος o Nibali χάνωντας αλλά 20 δευτερόλεπτα απο τον Alberto, και τέταρτος ο Scarponi, που έχασε προς το παρόν την τρίτη θέση στην γενική.

KSports: Fanpage Likes