Giro d'Italia 2011 by KSports
Giro d'Italia 2011: O Contador νικητής του φετινού γύρου, ο Scarponi καταφέρνει να κρατήσει πίσω του τον Nibali

Μετά από 84 ώρες ποδήλατο σχεδόν σε ολόκληρη την Ιταλία, η αυλαία του Giro d' Italia 2011 έπεσε με την ατομική χρονομέτρηση των αθλητών στην πόλη του Μιλάνου. Νικητής ήταν ο Εγγλέζος αθλητής David Millar, αν και τα ματιά όλων ήταν στραμμένα στην μάχη μεταξύ των Nibali-Scarponi που όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώτος θα ήταν γρηγορότερος στο TT αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αρκετά ώστε να κινδυνεύσει η δεύτερη θέση του Scarponi.

Ο μεγάλος νικητής του Giro d'Italia 2011, ALBERTO CONTADOR απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι εξίσου καλός στο βουνό όσο και στην ατομική χρονομέτρηση, τερματίζοντας 3ος αν και είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια του πολύ πιο πριν, πανηγυρίζοντας την μεγάλη του νίκη!!! Το φετινό Giro d' Italia ήταν αφιερωμένο στα 150 χρόνια από την Ένωση της Ιταλίας.

Ο Contador αποφάσισε να δημοπρατήσει τη ροζ Prologo σέλα του και να διαθέσει το ποσό που θα αποφέρει για τα θύματα του σεισμού στην ΙαπωνίαΟ Contador αποφάσισε να δημοπρατήσει τη ροζ Prologo σέλα του και να διαθέσει το ποσό που θα αποφέρει για τα θύματα του σεισμού στην Ιαπωνία.