Adventure Campers: Όταν τα τροχόσπιτα ξανάρχονται στη μόδα!

Μοναδικής σύλληψης και σχεδίασης, το GO της Sylvan Sports είναι ο "ελβετικός σουγιάς" των ρυμουλκούμενων: Είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, πλήρως πτυσσόμενο, κοιμίζει δύο άτομα με επαρκή άνεση και κουβαλά τον αθλητικό σας εξοπλισμό (βλ. Ποδήλατα, Καγιάκ κ.α.) με ακόμη μεγαλύτερη. Με βάρος μόλις 363Kg, το GO θεωρητικά ρυμουλκείται ακόμη και από το πιο μικρό αυτοκίνητο -πόσο γρήγορα θα ταξιδεύετε στην εθνική οδό με το 1.000ράκι βέβαια, είναι άλλο θέμα. 100% Αμερικανικό προϊόν, το GO έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και προσφέρει αντοχή στο χρόνο και τη χρήση. Κόστος: Από $7.500.

Moby1 Expedition Trailer

Το Moby1 Expedition Trailer είναι μια πιο σκληροτράχηλη λύση. Διατίθεται σε διάφορα μοντέλα, με δυνατότητα κίνησης εντός/εκτός δρόμου, και οπουδήποτε μπορεί να πάει το όχημα σας. Χειροποίητες κατασκευές, τα ρυμουλκούμενα αυτά διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, αρκετές ανέσεις και λιτή, διαχρονική εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Κόστος: Από $5.500.

Dub Box Camper

Με εμφάνιση που παραπέμπει πολύ έντονα σε παλιό βανάκι VW, το Dub Box Camper είναι ο πιο retro και στιλάτος τρόπος να περάσετε το βράδυ σας στην ύπαιθρο! Η κατασκευή του είναι χειροποίητη, διαθέτει διπλό κρεββάτι και αρκετές ανέσεις, ενώ περιλαμβάνει επίσης δύο μαγειρικές εστίες γκαζιού, ένα ρετρό ψυγειάκι, νιπτήρα από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα CD/MP3 player που συνδέεται με iPhone/iPod, ταπετσαρία της αρεσκείας σας, αποθηκευτικούς χώρους, και υπέροχη βαφή δύο χρωμάτων. Κόστος: Από $22,000.

Jeep Action Camper

Τα Jeep είναι περήφημα οχήματα εκτός δρόμου, αλλά το τράβηγμα δεν είναι το φόρτε τους. Αντί λοιπόν να τραβάτε ένα συμβατικό τροχόσπιτο πίσω από το Wrangler σας, συνδυάστε και τα δύο οδηγόντας το Jeep Action Camper! Το όχημα έχει σχεδιαστεί να εξυπηρετεί δύο άτομα και βασίζεται στο Wrangler Unlimited. Το Action Camper διαθέτει pop-up οροφή, κλωβό fiberglass, διπλό κρεββάτι, χώρους αποθήκευσης, κουζινάκι με τρεις εστίες μαγειρικής και ψυγείο, τουαλέτα με προαιρετική ντουζιέρα στο νιπτήρα της κουζίνας, και αναδιπλούμενη τραπεζαρία. Ότι χρειάζεστε δηλαδή, σε ένα "συμμαζεμένο" και σκληροτράχηλο πακέτο. Σχάρα ποδηλάτων θα πρέπει να του βάλετε εσείς, μάλλον στον κοτσαδόρο. Κόστος: Από €40.000.