Νέα συνεργασία JustRide και 3T

Το κατάστημα JUSTRIDE αναγγέλλει με χαρά την συνεργασία του με την ιστορική Ιταλική εταιρία κατασκευής περιφερειακών 3Τ. Η εταιρία εξειδικεύεται στη κατασκευή τιμονιών, λαιμούς τιμονιών, ντίζες σέλας, τιμόνια χρονομέτρου, πηρούνια και αξεσουάρ αυτών. Είναι υποστηρικτής των μεγαλύτερων επαγγελματικών ομάδων όπως η Cerverlo Test Team, Garmin-Transitions, Team Milram, Saur-Sojasun, Matrix-Powertag Corratec και TBB (triathlon).

Τα προϊόντα της χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: LTD (άκρως αγωνιστική σειρά αποκλειστικά κατασκευασμένα από carbon), ΤΕΑΜ (αγωνιστική σειρά με άψογη σχέση βάρους/τιμής, κατασκευασμένα από αλουμίνιο και carbon) & PRO ( οικονομική σειρά κατασκευασμένα από αλουμίνιο)

Τελευταία η 3Τ παρουσίασε και μια σειρά προϊόντων για τον πολύ απαιτητικό χώρο του ΜΤΒ, όπου μοιράζεται τους ίδιους λαιμούς τιμονιού και ντίζες σέλας με αυτά του δρόμου, ενώ έχει δύο είδη τιμονιού: ίσιο και rise.

Για το 2010-2011 θα παρουσιάσει μια special edition σειρά της κατηγορίας TEAM η οποία θα είναι σε λευκό χρώμα σε σετ (τιμόνι, λαιμός, ντίζα) τόσο για τον δρόμο όσο και για το ΜΤΒ.

  • Επισκεφθείτε τη σελίδα του κατασκευαστή: www.thenew3T.com
  • Επισκεφθείτε τη σελίδα του αντιπροσώπου:www.justride.gr