Άριστα αποτελέσματα για τα δισκόφρενα Shimano Ice-Tech κατά τη δοκιμή τους σε φημισμένο γερμανικό εργαστήριο

Το φημισμένο γερμανικό ινστιτούτο δοκιμών “Velotech.de” δοκίμασε όλα τα δισκόφρενα SHIMANO XTR μέσα στις περασμένες εβδομάδες, με εκπλήκτικά αποτελέσματα. Δοκιμάστηκαν οι εκδόσεις Cross-Country και Trail των νέων δισκόφρενων XTR με διαφορετικά μεγέθη δισκόπλακας και έπειτα συγκρίθηκαν με τα διάσημα φρένα SAINT αλλά και μοντέλα από δύο άλλες υψηλής ποιότητας ανταγωντιστικές εταιρίες που εμφανίζονται συχνά σε τεστ περιοδικών.

Οι δοκιμές έγιναν στα 350W (προδιαγραφές DIN), 700W (2 φορές οι προδιαγραφές DIN) και 1050W (3 φορές οι προδιαγραφές DIN!). Τα δισκόφρενα XTR τεχνολογίας Ice-Tech όχι μόνο ξεπέρασαν τον ανταγωνισμό τους, αλλά στη δυσκολότερη δοκιμή ξεπέρασαν ακόμη και τα φρένα SAINT τα οποία η Shimano προσφέρει για χρήση All-Mountain/Freeride/Downhill! Το τελικό συμπέρασμα των δοκιμών ήταν ότι το σύστημα Ice-Tech προσφέρει σημαντικά στη διάρκεια ζωής των φρένων σας, όπως και στην αξιοπιστία και σταθερότητα των επιδόσεων τους.

Μπορείτε να δείτε τα λεπτομερή αποτελέσματα των δοκιμών και τα πιστοποιητικά για τα συγκεκριμένα μοντέλα δισκόφρενων στον ιστότοπο της Shimano Europe.